Träflis Värmdö

Köp träflis från oss

Är du i behov av träflis att lägga i trädgården eller för att placera runt lekparken på förskolan? Vi säljer träflis till riktigt bra priser och av absolut högsta kvalitet. Vår träflis är frukten av ett kretslopp där vi först anlitas som professionella trädfällare och där vi sedan tar hand om träden som fällts, flisar dessa i våra maskiner och säljer träflisen vidare. Detta skapar en sund och miljövänlig situation där du gör naturen en tjänst.

Hur mycket träflis behöver du? Vi säljer träflis i olika storlekar och vi kan givetvis också anpassa vikten efter dina behov. Fyll i formuläret du hittar här på sidan så tar vi din förfrågan vidare och hittar en lösning för dina behov.


träflis Värmdö

Träflis - ett perfekt material för trädgården

Träflis har under senare år kommit att bli en perfekt ersättare till exempelvis marksten då det handlar om marktäckning i trädgårdar. Materialet är billigare och lättare att arbeta med. Dessutom så har träflis fördelen i att det på ett effektivt sätt hämmar tillväxten av ogräs och där jorden samtidigt hålls fuktig och bördig.

En annan fördel handlar om att träflis bidrar till mer personlighet: din trädgård kommer att se annorlunda ut jämfört med dina grannars - men på ett väldigt bra och iögonfallande sätt. En gång med träflis snarare än marksten drar ögonen till sig - och dessutom är den skön att gå på.

Många lekparker är idag anlagda med träflis snarare än grus. Det gör att antalet olyckor kan reduceras: ett fall blir mjukare och risken för skador eller skrubbsår blir betydligt mindre. Träflis skapar dessutom en mer inbjudande miljö för ögat och bidrar till mer fantasifulla lekar hos barnen. Behöver er förskola hjälp med träflis i Värmdö? Kontakta oss så hittar vi en gångbar lösning som passar era behov, önskemål och krav!

Vi fäller träd med säkerheten fokus, avdragsgillt enligt RUT!